Er du blevet sigtet af politiet?

Se hvordan du skal forholde dig og hvem du bør kontakte

Højt kvalificeret specialistbistand i straffesager.

Er du blevet sigtet af politiet?

Er du blevet sigtet eller anholdt i en straffesag? Så kontakt en af vores forsvarsadvokater omgående. Du bør aftale med din advokat om du skal udtale dig til politiet. Dette vil typisk være efter du har gennemgået sagen med din advokat. Du har som sigtet ret til at vælge din forsvarsadvokat.
Hvis du ikke selv ønsker en specifik advokat, vælger retten en advokat for dig. Retten har en liste med advokater, der er udpeget til at blive beskikket i straffesager – dette kaldes en beneficeret forsvarer.

Alle forsvarsadvokater arbejder efter de samme takster. Det er derfor ikke dyrere at vælge din egen advokat frem for at få en udpeget af retten.
Med speciale i strafferet, baggrund fra anklagemyndigheden og stærk historik med flere frifindelser, er Storm Thygesen Advokatfirma et oplagt valg at ringe til hvis du er blevet sigtet i en straffesag.

Kontakt et advokatfirma med erfaring i strafferetten

Kontakt vores advokatkontor omgående hvis du netop er blevet sigtet eller anholdt i en straffesag – gerne inden et evt. grundlovsforhør. Som sigtet har du ret til at vælge din egen forsvarsadvokat og du er altid meget velkommen til at kontakte Storm Thygesen Advokatfirma.

Storm Thygesen Advokatfirma har strafferetsadvokater med erfaring fra anklagemyndigheden og advokater der er specialiserede i straffesager. Derfor kan vi hurtigt og grundigt udarbejde en strategi der giver resultater for dig. Da vi kender politiets metoder, giver det os ofte gode kort på hånden i fasen med efterforskning og evt. varetægtsfængsling.

sigtet af politiet

FORSVARSADVOKAT MED KONTOR I KØBENHAVN & KOLDING

Storm Thygesen Advokatfirma har hovedkontor centralt i København K og en filial i Kolding. Vores forsvarsadvokater repræsenterer derfor klienter i hele Danmark, dog med særligt fokus på Sjælland, herunder verserende sager ved Retten på Frederiksberg, Københavns Byret og Østre Landsret, samt retten i Lyngby, Glostrup, Næstved, Helsingør & Nykøbing Falster.

HAR DU BRUG FOR JURIDISK BISTAND?

Hvis du vælger en forsvarsadvokat fra Storm Thygesen Advokatfirma, er du sikret det bedst mulige forsvar. Ring til os med det samme og få en snak om din sag.