STORM THYGESEN ADVOKATFIRMA

Højt kvalificeret specialistbistand i straffesager.

VÆLG DIN EGEN FORSVARSADVOKAT –
DET ER DIN RET

DU KAN FRIT VÆLGE DIN EGEN FORSVARER.

Ved varetægtsfængsling i en straffesag får man tildelt en forsvarsadvokat i grundlovsforhøret, men man kan altid skifte til en anden hvis man ikke er tilfreds med sit forsvar. Alle forsvarsadvokater arbejder ud fra nogle faste takster som fastsættes af retterne, så den forsvarsadvokat som man selv vælger, koster ikke flere penge end den forsvarsadvokat som man får tildelt af retten. Hvis du frifindes betaler statskassen dine omkostninger til din forsvarsadvokat.

Hvis man sidder varetægtsfængslet med besøgskontrol er det ikke muligt at tage kontakt til den forsvarsadvokat man gerne vil have. I det tilfælde, kan man bede personalet i fængslet om hjælp til at skifte advokat.

De fleste fængsler har en fortrykt seddel man kan udfylde med navnet på den forsvarer som man ønsker, hvorefter fængslet sender den til retten eller forsvarsadvokaten. Man kan også sige til politiet at man vil skifte forsvarer, så kontakter de retten eller advokaten.

Når der er sendt en anmodning afsted til retten går der normalt nogle dage før det går i orden. Hvis man ikke har hørt noget senest en uge efter, bør man bede fængselspersonalet om at skrive til retten igen.

FORSVARSADVOKAT MED KONTOR I KØBENHAVN & KOLDING

Storm Thygesen Advokatfirma har hovedkontor centralt i København K og en filial i Kolding. Vores forsvarsadvokater repræsenterer derfor klienter i hele Danmark, dog med særligt fokus på Sjælland, herunder verserende sager ved Retten på Frederiksberg, Københavns Byret og Østre Landsret, samt retten i Lyngby, Glostrup, Næstved, Helsingør & Nykøbing Falster.

HAR DU BRUG FOR JURIDISK BISTAND?

Hvis du vælger en forsvarsadvokat fra Storm Thygesen Advokatfirma, er du sikret det bedst mulige forsvar. Ring til os med det samme og få en snak om din sag.