Økonomisk kriminalitet

STORM THYGESEN ADVOKATFIRMA

Højt kvalificeret specialistbistand i straffesager.

FRIFINDELSE FOR BEDRAGERI I HØJTPROFILERET KONSULENTFIRMA

Mai-Brits klient blev frifundet af en enig domsmandsret. Mai-Brits klient var tiltalt for bedrageri og underslæb mod sin gamle arbejdsgiver Boston Consulting Group. Forsvarets synspunkt under sagen var, at BCG misbrugte retssystemet til at forhindre Mai-Brits klient i at være ansat hos konkurrenten McKinsey. Retten var enig i, at der ikke var foregået noget strafbart og frifandt. Sagen har verseret i over 2,5 år og det har været et vanvittigt forløb, hvor Mai-Brit bl.a. måtte politianmelde ledelsen i Boston Consulting Group for at tilskynde til falsk forklaring mv.

– Topkonsulent blev fyret for kollega-sex (BT)
– Topkonsulent fejet af banen i retten (Berlingske Business)

 

FORSVARSADVOKAT MED KONTOR I KØBENHAVN & KOLDING

Storm Thygesen Advokatfirma har hovedkontor centralt i København K og en filial i Kolding. Vores forsvarsadvokater repræsenterer derfor klienter i hele Danmark, dog med særligt fokus på Sjælland, herunder verserende sager ved Retten på Frederiksberg, Københavns Byret og Østre Landsret, samt retten i Lyngby, Glostrup, Næstved, Helsingør & Nykøbing Falster.

HAR DU BRUG FOR JURIDISK BISTAND?

Hvis du vælger en forsvarsadvokat fra Storm Thygesen Advokatfirma, er du sikret det bedst mulige forsvar. Ring til os med det samme og få en snak om din sag.