Personfarlig kriminalitet

STORM THYGESEN ADVOKATFIRMA

Højt kvalificeret specialistbistand i straffesager.

TERRORSAGEN VED KRUDTTØNDEN

Efter et langt sagsforløb kan Jespers klient i terrorsagen vedrørende angrebet på Krudttønden og Synagogen, igen kalde sig en fri mand.
Efter 1,5 års varetægtsfængsling og 21 dage i retten, blev Jespers klient den 27. september 2016 frifundet af en enig nævningeting.
Sagen er med afstand den største straffesag i nyere tid. Der har aldrig været anvendt flere politimæssige ressourcer på en enkelt sag – og derfor er der også tale om et af de helt store nederlag for anklagemyndigheden og Justitsministeren.
Jesper er nu i gang med at søge erstatning på vegne af klienten. En erstatning der størrelsesmæssigt forventes at ende på mere end 1 mio. kr.

– Advokat til frifunden i terrorsag: »Vi kommer helt sikkert til at søge erstatning« (Politiken)
– Forsvarer for frikendt i terrorsag: Derfor skal erstatningen være så høj. (Ekstrabladet)
– Frikendt i terrorsag: – Omar var en tosse (Ekstrabladet)

 

FORSVARSADVOKAT MED KONTOR I KØBENHAVN & KOLDING

Storm Thygesen Advokatfirma har hovedkontor centralt i København K og en filial i Kolding. Vores forsvarsadvokater repræsenterer derfor klienter i hele Danmark, dog med særligt fokus på Sjælland, herunder verserende sager ved Retten på Frederiksberg, Københavns Byret og Østre Landsret, samt retten i Lyngby, Glostrup, Næstved, Helsingør & Nykøbing Falster.

HAR DU BRUG FOR JURIDISK BISTAND?

Hvis du vælger en forsvarsadvokat fra Storm Thygesen Advokatfirma, er du sikret det bedst mulige forsvar. Ring til os med det samme og få en snak om din sag.